Ervaring

Maasbouw is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. En als er iets was, waren zij altijd goed bereikbaar en losten zij het altijd goed op.

Jacques Webbers - Webbers Bouwmanagement, Rijksvastgoedbedrijf

De mensen van Maasbouw wisten precies waarover ze het hadden, waardoor we achteraf niet met meerwerken zijn geconfronteerd. Ze konden haarfijn uitleggen waar de pijnlijke plekjes zaten.

Bart Colijn - Siemens Nederland

Maasbouw heeft een enthousiast team met kwalitatief goede mensen. Zij waren goed in staat om mee te denken. Met name over de omgeving en de bebouwing. Er is ook veel gewijzigd en dit ging planning-technisch erg goed.

Jan Roelofs - Penta Rho, Gemeente Rotterdam, Stichting Boor

Onze ervaringen met Maasbouw zijn van begin tot eind goed. Het was een ingewikkeld bouwwerk en dan heb je een goede aannemer nodig. Bij de vooroverleggen was Maasbouw erg goed betrokken, alles werd helder doorgesproken, er waren korte lijnen. Daarna kwam er een goede club mensen die echt betrokken met het project bezig was. Maasbouw doet vaker ingewikkelde bouwprojecten in stadscentra. Dat ging bij ons ook met heel veel geduld. Je moet dat wel kunnen, die omgang met gemeenten, omwonenden en andere betrokken partijen.

Marien Huijgen - Huijgen Vastgoed

Maasbouw is betrouwbaar en onderscheidt zich op het meedenken. Projecten lopen altijd goed volgens planning.

Wietse de Vries - Maasstadziekenhuis

In een ziekenhuisomgeving werken, daar moet je mee om kunnen gaan. Dat is een specifieke tak van sport. Maasbouw doet dat goed.

Cees Voermans - Maasstadziekenhuis

Maasbouw heeft de juiste mentaliteit: ‘zeg wat je doet doe wat je zegt’. Binnen het bouwteam heeft Maasbouw een uitstekende rol vervult. Het project is een heel soepel verlopen proces geweest. Binnen de randvoorwaarden van tijd, geld en kwaliteit.

Rob Thijssen - Abstract, Maasstadziekenhuis

Maasbouw komt al jaren bij ons over de vloer. Ze kennen de hebbelijkheden en onhebbelijkheden van Fugro. Boren in beton bijvoorbeeld, kan niet midden op de dag. Maasbouw plant dat dan uit zichzelf al in de ochtend of einde middag in. Ze anticiperen goed op onze organisatie.

Max Adriaans - Fugro